fbpx

Registracija vizitui į kliniką

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Speciali kaina akių korekcijai lazeriu bet kokiu metodu: 850 EUR už abi akis. Paskubėk, pasiūlymo laikas ribotas.

  • Naujienos
  • 2016-ieji metai oftalmologijoje – tai eksimerinių ir femtosekundinių lazerių eros pabaiga.

2016-ieji metai oftalmologijoje – tai eksimerinių ir femtosekundinių lazerių eros pabaiga.

2016-ieji metai oftalmologijoje – tai eksimerinių ir femtosekundinių lazerių eros pabaiga. Apie tai pasakoja klinikos „Naujas regėjimas“ oftalmologas Andrej Radzko, atlikęs per 400 000 sėkmingų lazerinių regėjimo korekcijų.

eyes

„Oftalmologu dirbu jau daugiau kaip 25-erius metus ir savo praktikoje teko naudoti skirtingų Amerikos, Japonijos, Vokietijos, Rusijos gamintojų eksimerinius ir femtosekundinius lazerius. Turiu sukaupęs didelę patirtį, pirmąsias lazerinės regėjimo korekcijos procedūras atlikau dar praėjusiame amžiuje. Eksimerinių lazerių technologijos buvo labai veiksmingos, padėjusios trumparegystės, toliaregystės ar astigmatizmo varginamiems pacientams atsikratyti akinių ir kontaktinių lęšių. Tai labai pagerino žmonių gyvenimo kokybę, pavyzdžiui, sportininkų, kurie dabar gali nevaržomai judėti, o su akiniais tai nebuvo įmanoma. Mane tikrai supras tie, kuriems teko tai patirti.

Kietasis lazeris LASERSOFT su šaltąja LED technologija. Šio lazerio veikimo greitis toks didelis (dešimt kartų didesnis negu įprasto eksimerinio lazerio), kad, juo atliekant lazerinę regėjimo korekciją, akies ragena beveik neįšyla. Mūsų klinika „Naujas regėjimas“ nuolat pristato naujas technologijas Baltijos šalyse ir mes didžiuojamės tuo, kad LASERSOFT gamintojai (Vokietija) išsirinko mus kaip referencinę kliniką, kurioje vyks mokymai ir Lietuvos, Latvijos bei Estijos oftalmologams bus demonstruojamos naujos technologinės galimybės. Dalijimasis patirtimi ir mokymai dirbti su naujovėmis pasitarnaus pacientų gerovei, siekiant užtikrinti, kad gydymo rezultatai būtų dar saugesni ir tikslesni.

Naujo kietojo lazerio galimybės tiesiog neįtikėtinos, jo bangos, veikiančios rageną, ilgis 210 nm. Iki šiol buvo sunku net įsivaizduoti, kad galima dešimt kartų padidinti lazerinės regėjimo korekcijos greitį, o lazerio žymelę sumažinti 3–4 kartus. Dabar toks lazeris yra mūsų klinikoje ir mes galime matyti puikius jo veikimo rezultatus.

Jau įrodyta, kad mūsų metodikų IQ-LASIK OXYGEN ir IQ-LASIK SPORT taikymas, naudojant kietąjį lazerį su LED technologija, suteikia neabejotiną pranašumą. Mes savo pacientams gydyti visada naudojame tik naujausias technologijas. Nors ir atsisakėme eksimerinių lazerių, o naujoji technologija gerokai brangesnė, 2016 m. klinikoje bus taikoma speciali pažintinė lazerinės regėjimo korekcijos kaina, taigi mūsų paslaugos nebrangs.

Akių korekcija ir astigmatizmo bei kataraktos gydymas – mūsų užduotis, kurią mes vykdome profesionaliai, efektyviai ir saugiai.

Susisiekite su mumis

Užsiregistruokite konsultacijai prieš regos korekciją lazeriu

9:00-18:00
Pirmadienis - Šeštadienis

Registracija vizitui į kliniką

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.